Referenser & Partners

Så här har några av mina kunder eller klienter sagt i samband med min coaching:

"Eva är en coach som med empati och värme driver samtalet genom att ställa de svåra frågorna. Ansvaret för samtalsämnet vid coachingtillfället är alltid ditt eget, Eva säkerställer att du väljer den viktigaste utmaningen i din utveckling just nu. Genom att jobba med utvärdering och reflektion av varje samtal får du chans att nå nya insikter även mellan träffarna."

"Jag vill tacka för din coaching under dessa möten där jag själv fått vara med och styra innehåll och där du styrt upp samtalen då vi kommer från dom aktuella ämnena. Tror att det är viktigt att kunna få ur sig det som belastar en utan att man känner att man blottar sig, vilket kan vara svårt att göra med arbetskamrater/kollegor. En annan sak är att få insikt i saker man inte tänker på tex styrkor/svagheter samt hur man kan utmana sig själv med att tänja sina gränser med konkreta övningar. För min egen del så har jag sett fram mot dessa coachingsamtal. Jag kan starkt rekommendera coaching. "

"Att plocka fram något som jag inte visste att jag har inom mig, på ett sätt som kan kännas utmattande men otroligt värdefullt, var en helt ny upplevelse för mig. Fantastiskt att vara med om! Tack Eva."

"Nu har jag ordning och struktur i min vardag och på jobbet. Coachingen ha verkligen hjälpt mig att inse hur jag gör på bästa sätt för att få en lugnare tillvaro."


Linges Consulting AB

Linges Consulting AB

Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.
Linges Consulting AB, Ekängsvägen 63, 582 75 Linköping, +46 (0)73 043 62 55
(c)2019, All Rights Reserved
Hit counter: 3144